Vendéglátás

A vendéglátás kiemelt részét képezi egy rendezvénynek. Az alábbi összeállításban az egyes vendéglátástípusokat az egyes rendezvényfajtákkal párosítottuk. A felsorolás természetesen csak ötletadó, hiszen számos további kombinációra van lehetőség.


Díszétkezés / Gálavacsora:

        Exkluzív tányérszervizes menü
  • Protokoll fogadás
  • VIP program
  • Jubileumi (50. évfordulós) rendezvény
  • Bál




(Ültetett) Állófogadás:

        Hideg-meleg büfé
  • Avató/megnyitó ünnepség
  • Évfordulós rendezvény
  • Év(ad)nyitó/év(ad)záró parti
  • Karácsonyi ünnepség
  • Klubnap
  • Konferencia/Kongresszus
  • Partnernap
  • Témaparti
  • Továbbképzések pl. tréning, szeminárium



Koktélparti / Szendvicsparti:

        Hideg-meleg falatkák

  • Rövid időtartamú fogadás
  • Bemutató, tájékoztató
  • Csapatépítő program






Grillparti / BBQ:

        Szabadtéren készült sültek, zöldek

  • Kötetlen jellegű szabadtéri rendezvény
  • Céges családi nap
  • Sátoros ünnepség
  • Kreatív program





Egyéb / kiegészítő vendéglátási formák:

  • Borvacsora
  • Csoki- és pezsgőszökőkút
  • Koktélbár
  • Kóstolás pl. ital, sajt, biotermék, tenger gyümölcsei, nemzeti konyhák ízei
  • Villásreggeli, munkaebéd/-vacsora
  • Látványkonyha
  • Tea- és kávébár

 



vissza <<<